10-20 (09-18) SE AVVIKENDE TIDER
menu

Strålende solbeskyttelse

Strålende solbeskyttelse

 

Her får du vår lille guide til riktig solbeskyttelse i påsken. 

Påsken er for mange forbundet med sol, og enten du befinner deg på påskefjellet eller i sydensol, er det viktig å beskytte huden.

solkrem

Tid for fornyelse!

Solkrem har kort levetid. Gå derfor til innkjøp av nye til hver sesong, så unngår du falsk trygghet gjennom en krem som likevel ikke funker optimalt.

Spør erfarne om råd!

God og riktig solkrem er viktig. Det er med på å forebygge og redusere både rynker og hudskader. Sterke solstråler kan nemlig gjøre stor skade på skjør, vinterblek hud. Du bør derfor stille høye krav til solproduktene dine. Hos apoteket har de bredt utvalg og høy ekspertise, og hjelper deg mer enn gjerne i valget av riktig solkrem tilpasset din hud.

Vær alltid føre var!

Smør deg alltid, selv når det er overskyet. Solen er sterk og trenger enkelt gjennom skylaget, selv på grå dager. Det er derfor lett å bli lurt når du ikke kan se solen og mange slurver derfor med solbekyttelsen, eller rett og slett lar den være.

Når uhellet er ute…

Skulle uhellet likevel være ute, finnes det fremdeles råd. Ha alltid med deg pleiende aftersun-produkter. De roer ned og heler solbrent hud raskere.

Publisert: 03.03.2016 12:56