10-20 (09-18) SE AVVIKENDE TIDER

Smaken av høst

Publisert: 06.09.2017

Høsten er høytid for kos og hygge, og få ting er vel hyggeligere enn å samles rundt bordet til god mat og gode samtaler. Inviter venner og familie og nyt høstens deilige smaker! 


Sesongens deiligste retter skal være varme, mettende og fulle av smak. Med fristende supper, ferskt brød og saftig spekeskinke har du et smakfullt utgangspunkt for sesongens deiligste måltider.

Sesongens råvarer

Noe av det aller beste med høsten er det rike utvalget av kortreiste, velsmakende råvarer, og akkurat nå er epler, plommer og rotgrønnsaker på sitt aller beste. Søtpoteten er en rotgrønnsak som passer perfekt til mange av høstens retter. Imponer gjestene dine med endeilig søtpotetsuppe denne høsten! Den er både mettende og god og vil garantert falle i smak. 

SHOP0112_Remseelementer_Namedropping_Smaken av host_Remsebilde 1

Søtpotetsuppe:

SHOP0112_Remseelementer_Namedropping_Smaken av host_Remsebilde 2 suppe

Ingredienser til 4 personer:

500 g søtpotet

1 stk potet

1 stk rød chili

2 ss olivenolje

1 båt hvitløk

1 ts malt spisskummen

8 dl hønsebuljong (utblandet)

1 dl matyoghurt

salt og pepper

 

Slik gjør du:

Skrell poteter og skjær dem i mindre biter. Varm olje i en kjele. Ha i poteter, finhakket chili, presset hvitløk og spisskummen. Rør godt rundt. Hell på buljong og la suppen putre i ca. 15 minutter til potetene er møre. Ta kjelen av varmen og bland suppen med yoghurt. Smak til med salt og pepper. Server suppen for eksempel sammen med grovbrød og spekeskinke eller fenalår.

Kilde: Matprat

Velkommen til bords

Et vakkert dekket bord setter rammen for høstens hyggelige måltider. Detaljer i gull, grått og brunt er lekkert sammen og gir et perfekt, rustikt uttrykk. 

SHOP0112_Remseelementer_Namedropping_Smaken av host_Remsebilde 3 produkter

01 KID INTERIØR Spisebrikke 149.90,-  02 NILLE Asjett 29.90,- 03 TILBORDS Stearinlys 22,-  04 KID INTERIØR Telysholder 20,-  05 NILLE Bestikksett 299,- 
06 NILLE Skål 29.90,-  07 NILLE Glass 24.90,- 

*Med forbehold om utsolgt eller ikke tilgjengelig vare.