Christiania Belysning

Åpningstider

I dag
10–20, 10–20
man–fre
10–20, 10–20
lør
10–18
søn
Stengt

OM CHRISTIANIA BELYSNING

Vi er belysningsspesialister som jobber hver dag for bedre belysning i norske hjem. Hos oss får du et solid utvalg lamper og belysningsprodukter - alt fra de gode basisproduktene til smykkene som innreder hjemmet. Vi fører internasjonalt anerkjente merkevarer som Louis Poulsen, Flos, &Tradition, Secto Design, Northern, Le Klint og Antidark. Godt lys handler om samspillet mellom lampene, og plasseringen av disse i rommet, samt valg av lyspære. I Christiania Belysning møter du kompetente ansatte som alle er sertifisert i belysning, og bistår deg gjerne med alt du måtte lure på om belysning. I tillegg tilbyr vi en digital tjeneste kalt Lysplanlegging, der du møter en lysplanlegger som hjelper deg med valg - og plassering av lamper i ditt hjem, alt etter ditt behov og budsjett. Sammen gjør vi veien til god belysning enklere. * Finner du en lampe i nettbutikken som de ikke har i butikk? Fortvil ikke, du kan også kjøpe varer fra nettbutikken hos oss i butikk. Vi legger inn bestillingen for deg og du vil få varen sendt rett hjem for kun 149 kroner. Enkelt, raskt og greit. Hvis du lurer på noe angående varen eller trenger noen å sparre med før du bestemmer deg, får du samtidig god hjelp fra våre dyktige ansatte.

Christiania Belysning
Vi tar i mot gavekort fra senteret

Hjemme- og sportsartikler · 1


Aktive tilbud

Christiania Belysning
-20% på designlamper
Christiania Belysning

Designlamper til drømmepris!

Nå får du 20% rabatt på bestselgende designlamper fra Le Klint, Northern, Flos og Umage. Har du en designlampe på ønskelisten? Gjør en god deal i dag hos Christiania Belysning.

Christiania Belysning
20-50% på lamper
Christiania Belysning

Lys opp i desmbermørket

Trenger hjemme ditt en vinter-glow-up? Nå får du store rabatter på nydelige lamper! Her finner du noe til enhver smak. Lys opp i vintermørket med lamper fra Christiania Belysning.

Christiania Belysning
20-50% på julevarer
Christiania Belysning

Skap en magisk julesteming

Hos oss får du opptil 50% rabatt på mange julevarer! Ekstra god julestemning til ekstra gode priser.